1. Home
  2. Bedrijf
  3. Over ons

Over ons

We kijken terug

Ons bedrijf werd in 2000 opgericht als een gespecialiseerd bedrijf met een eigen werkplaats in Asse. Onze werkplaats is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en het goed opgeleide personeel zal uw voertuig zeker up-to-date brengen!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een dagkaart, een demonstratieauto of een geteste, gebruikte auto, we hebben een groot aantal voertuigen die direct beschikbaar zijn. Mocht het door u gewenste voertuig niet onmiddellijk beschikbaar zijn, dan zullen we proberen het zo snel mogelijk te krijgen. 

Onze verkoopadviseurs, serviceadviseurs en monteurs zijn hoog opgeleid en overtuigen door hun expertise in hun vakgebied, waarvoor ze bij ons worden gebruikt. We breiden onze klantenservice voortdurend uit, evenals het assortiment producten rondom uw mobiliteit en brengen u altijd op de hoogte.

We waarderen de volgende generatie van ons bedrijf, dus we trainen op onze locatie. We leren onze leerlingen de waarden en principes van ons bedrijf en vormen daarmee de basis voor de toekomst.

We investeren in de opleiding van onze medewerkers zodat we onze klanten nu en in de toekomst een hooggekwalificeerde service kunnen bieden en aan de hoogste veiligheidsnormen kunnen voldoen.

Het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf stelt ons in staat om kleinere regionale verenigingen en organisaties te ondersteunen.

We organiseren regelmatig evenementen voor onze klanten op onze locatie. Sommige van deze evenementen zijn al jarenlang regionaal bekend en geliefd. Aan de ene kant bieden onze evenementen de mogelijkheid om u de nieuwste modellen van onze fabrikanten en de beste aanbiedingen voor voertuigen te presenteren, aan de andere kant zorgen zij voor zorgeloze uren en nieuwe contacten in onze dealerschapfamilie door middel van interessante ondersteunende programma's voor alle leeftijden.

Tot op de dag van vandaag zijn wij een bedrijf dat een familiale sfeer waardeert en waarvan werknemers graag deel uitmaken van deze "dealerschapfamilie". Daarom tappen we verschillende teamleden meerdere keren per jaar op, doen we samen iets en genieten we samen van wat vrije tijd om dat gemeenschapsgevoel te bevorderen en te versterken. Dit maakt uitwisseling mogelijk en leert elkaar kennen en deze samenwerking bevordert een respectvolle en gelijke behandeling van elkaar. Alleen als een team zijn we sterk!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij onze dealer en u te helpen met ons bekwame team.Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()+32 (0) 474 417 418ContactLocatie & openingsuren